duminică, 13 ianuarie 2008

Suporteri amendati de Craciun

Zece suporteri vasluieni au fost amendati de Craciun de catre jandarmii bacauani, pentru fapte comise оn urma cu doua luni la partida Poli Iasi - FC Vaslui. Оnsa, ce au scris jandarmii оn procesele verbale, nu are nicio legatura cu ce s-a оntвmplat.
Оn perioada Sarbatorilor de iarna, zece suporteri vasluieni s-au trezit cu postasul la usa, acesta оnmвnвndu-le cвte un plic din partea Jandarmeriei Bacau. Mare le-a fost mirarea cвnd au constatat ca au primit cвte 400 de lei amenda pentru niste fapte petrecute la meciul Politehnica Iasi - FC Vaslui, scor 0-1, care a avut loc оn data de 31 octombrie. Din procesele verbale оntocmite de catre jandarmi nu se оntelege mare lucru, ci doar faptul ca, la ora 18.05, suporterii vasluieni penalizati se aflau оn Gara de Nord din Iasi, printre numerosi sustinatori ai echipei vasluiene, adresвnd expresii triviale fanilor ieseni.
Cele scrise de fortele de ordine nu au nicio legatura cu realitatea, pentru ca la ora consemnata оn procesul verbal toti suporterii vasluieni care au facut deplasarea la Iasi se aflau оn stadion, acolo unde оncepuse repriza a doua a partidei. De asemenea, martorii care au asistat la presupusele infractiuni sunt aceiasi jandarmi din Bacau. Culmea, doi dintre suporteri spun ca nici macar nu au fost оn gara din Iasi оn ziua aceea, fapt pentru care sunt hotarвti sa conteste amenzile primite. „Nu stiam daca sa rвd sau sa plвng cвnd am vazut amenda. Nu se оntelege aproape nimic din scrisul acelui jandarm si nici macar nu am fost оn ziua aceea оn gara. Jandarmilor le-a trebuit dovezi, au pus un martor tot dintre ei si au scris procesul verbal. Si sa mai ai оncredere оn ei... O sa fac contestatie, am o gramada de probe prin care sa-mi dovedesc nevinovatia. Jandarmii aveau camere foto si video, sa-mi demonstreze ei ca eu am fost оn gara”, a declarat unul dintre suporterii amendati.

sursa: Adevaruldevs.ro
Numai ZIMBRU!!!