sâmbătă, 28 noiembrie 2009

„Zimbrii” au fost eliminaţi din Cupă şi vor rămâne fără nici un trofeu

Cei de la FC Zimbru sperau că vor ajunge în cupele europene prin intermediul Cupei Moldovei, însă au ratat acest obiectiv. „Zimbrii” erau încrezători că vor putea răsturna rezultatul de 3-1 în favoarea Olimpiei Bălţi, înregistrat în turul competiţiei, însă au reuşit doar un 0-0 în meciul de pe teren propriu. Astfel, echipa din Chişinău a ratat şansa să acceadă în semifinalele competiţiei, dar cel mai important va rămâne şi în acest an fără nici un trofeu.

Căpitanul celor de la FC Zimbru, Nicolae Calancea a declarat înaintea partidei cu Olimpia Bălţi că echipa sa poate să marcheze două goluri şi să fie prezentă în semifinalele Cupei Moldovei. Lucrurile nu au stat aşa cum şi-a dorit Calancea, iar „zimbrii” puteau chiar să piardă partida de pe teren propriu, chiar dacă au jucat în superioritate numerică aproape 25 minute.

În celelalte meciuri din sferturile de finală ale Cupei Moldovei FC Dacia a câştigat meciul cu FC Tiraspol, scor 3-1(în tur 0-0), iar Iskra-Staly a trecut fără probleme cu scorul de 3-0 de Dinamo Bender (în tur 2-0).

Ultima partidă din sferturile de finală dintre Academia UTM – FC Sheriff se va juca la începutul anului viitor. Asta din cauza că FC Sheriff este implicată în meciurile din Europa League.

În semifinale se vor întâlni Olimpia Bălţi cu FC Dacia şi Iskra-Staly Râbniţa cu câştigătoarea perechii FC Sheriff-Academia UTM.
Numai ZIMBRU!!!