miercuri, 30 decembrie 2009

"Radiografia" jucatorilor aflati in probe la Zimbru....

   In meciul de astazi dintre Zimbru si Iskra la echipa noastra au jucat 2 jucatori care se afla in probe...E vorba despre Serghei Ciuico si Oleg Popov ambii atacanti... 
  Sergei Ciuico ne este cunoscut  prin evolutiile anterioare la Politehnica Chisinau si Dacia Chisinau. Este un atacant masiv de  1m 92cm. Primavara lui 2009 a fost imprumutat la Fc Salcele (liga 2-a Romania) iar din vara si pina in prezent este in cautare de echipa... Interesant,nu????

   Biografia lui Oleg Popov (foto) ukrainean de nationalitate e si mai interesanta... S-a nascut la 26 noiembrie 1989, poate juca atit ca mijlocas cât si ca atacant. In 2006 a debutat in fotbalul profesionist la FC Dnestr Ovidiopol (prima liga  ukraineana) in 2006 unde a jucat 38 de partide si a marcat 3 goluri pina in toamna lui 2007 de unde a plecat dupa un mare scandal... A fost dat afara si reclamat la Liga Profesionala Ukraineana de Fotbal ca sa fie descalificat o anumita perioada de timp. Cauza a fost ca avind inca contract cu FC Dnestr el a plecat in probe la FC Fenix-Ilicevetz...;-))) Ar fi cazul sa ne luam masuri de precautie daca ramine la club sa nu ne trezim intro zi ca este in  probe la Rapid Ghidighici sau FC Viitorul Orhei...;-))))  
   Din toamna lui 2007 si pina in prezent informatii despre unde a activat ca jucator nu se gasesc... 
Numai ZIMBRU!!!