sâmbătă, 27 februarie 2010

Sfîntul Gheorghe - Zimbru 0-1 /VIDEO/Zimbru a repurtat victorie în primul meci oficial din acest an. Galben-verzii s-a impus în faţa echipei Sfîntul Gheroghe Suruceni cu 1-0, în partida amînată din cadrul etapei a 13-a. După victoria de astăzi trupa lui Ivan Tabanov a urcat de pe locul 6 pe 5, în campionatul intern. 

În primul unsprezece şi-au făcut apariţia cinci jucători aduşi în acest intersezon la gruparea de pe strada Butucului, fundaşii Nosenko, Sîrbu, Sosnovschi, mijlocaşii Furdui şi Berko şi atacantul - Bezimov  ( intrat pe teren în repriza a doua). Fiecare dintre ei a încercat să se evidenţieze. După o lunga pauză fotbaliştii au demonstrat poftă de joc. În astfel de situaţii experimentele sunt de prisos iar tensiunea meciului se simte din primul pînă în ultimul minut.


Soarta partidei a fost hotărîtă în primul minut al prelungirilor. Singurul gol al partidei a fost marcat de Andrei Secrieru. Mijlocaşul galben-verzilor a jucat foarte bine în faţa fundaşului şi a finalizat cu succes o pasă trimisă de Adrian Sosnovschi. Acesta este al doilea gol pentru Secrieru la Zimbru, care a completat banca zimbrilor în vara anului trecut.


"Primele meciuri sunt deobicei foarte grele, avem parte de mai multă luptă decît fotbal. Partida cu Sfîntul Gheroghe nu este o excepţie în acest sens. Una din probleme a fost şi acoperirea sintetică de proastă calitate a terenului din Suruceni. Adversara de astăzi mai mereu se afla în apărare. Nu aveam spaţiu pentru a ne dezvolta fazele de atac. Este foarte important că am luat trei puncte. Această victorie ar trebui să aducă mai multă încredere pentru fotbaliştii noştri -  a declarat antrenorul echipei Zimbru Ivan Tabanov.


"Zimbru a evoluat în următoarea componenţă: Calancea, Nosenko, A. Antoniuc (Bezimov) 65, Berco, Sîrbu, Hvorosteanov, Furdui, Clonin, Secrieru, Sidorenco (O. Andronic 74), Sosnovschi. Rezerve: Chirinciuc, Muntean, Cojocari, Boghiu, Mihalachi

Numai ZIMBRU!!!