joi, 25 martie 2010

VIDEO Cassano, incredibil! După ce marchează un gol superb în poarta fostei sale echipe, îşi cere scuze fanilor!

VIDEO Cassano, incredibil! După ce marchează un gol superb în 
poarta fostei sale echipe, îşi cere scuze fanilor!    În lumea fotbalului modern, unde banul cumpără orice, inclusiv "sentimente", rar mai găseşti exemple de fairplay şi decenţă pe terenul de joc. Un astfel de exemplu e cu atât mai greu de găsit în campionatele puternice, unde un fotbalist de top câştigă cât o peluză întreagă la un loc. Şi totuşi, un astfel de exemplu a apărut. Şi de la cine putea să apară dacă nu de la un rebel, în adevăratul sens al cuvântului. Este vorba de Antonio Cassano, cel mai talentat fotbalist italian al momentului, dar cu un caracter rebel, greu de stăpânit.
    Cu toate acestea, Cassano este unul din cei mai iubiţi fotbalişti italieni. Unul din motive a fost dat chiar aseară de atacantul italian. Acesta, în tricoul Sampdoriei, a revenit pe terenul celor de la Bari, echipa care l-a lansat, din oraşul său natal. Primit cu aplauze, Cassano nu şi-a iertat fosta echipă, reuşind un gol de mare fineţe, cu o execuţie de fotbalist de rasă. Cu toate acestea, Cassano nu numai că nu s-a bucurat, dar şi-a cerut iertare în faţa tiffosilor prezenţi pe San Nicola!
   Un gest nobil din partea unui fotbalist de clasă, care nu a fost trecut cu vederea de pătimaşii fani ai lui Bari. Aceştia l-au aplaudat pe Cassano la scenă deschisă la finalul meciului, acesta ducându-se şi aruncându-şi tricoul chiar în peluza fanilor gazdă.

Numai ZIMBRU!!!