duminică, 7 martie 2010

Zimbrii la a 2-a victorie consecutiva

Zimbru s-a impus categoric în faţa formaţiei  Nistru Otaci, scor 4-1, în cadrul etapei a 20-a al Diviziei Naţionale. Două goluri au fost înscrise de jucătorii nou veniţi la echipă în această iarnă.

Zimbru a început în forţă meciul. La mijlocul primei reprize galben-verzii conduceau cu scorul de 2-0 gruparea otăceană. De la circa 22 de metri, Alexandru Bezimov a înscris un gol superb printro lovitură plasată. Andrei Secrieru şi-a trecut numele pe lista marcatorilor graţie unei execuţii cu efect din faţa porţii. De remarcat că Secrieru, noul căpitan  al formaţiei Zimbru, a înscris în al doilea meci consecutiv
Cu doar puţin timp pînă la pauză cei de la Nistru au redus din handicap.


În repriza secundă zimbrii au reuşit desprinderea pe tabela de marcaj abia spre finalul partidei . În minutul 88 , Victor Nosenco a înscris cu capul în urma unui corner. Acesta fiind şi primul gol pentru grupre galben-verzilor pe care şi l-a trecut în cont. În primul minu de prelungire scorul final a fost stabilit de Oleg Andronic care a frucificat o ieşire de unu la unu cu portarul otăcenilor.


Marcatori: Bezimov A. 12', Secrieru A. 24', Nosenco V. 85', Andronic O. 90+1' - Malearenco I. 40.


Zimbru a evoluat în următoarea componenţă: Nicolae Calancea, Victor Nosenco, Valentin Furdui (Ion Demerji '65), Alexandru Antoniuc, Victor Berco, Serghei Sîrbu, Piotr Hvorosteanov, Alexandr Bezimov (Oleg Andronic '88), Oleg Clonin (Serghei Cojocar '46), Andrei Secrieru (Maxim Mihalachi ' 75), Adrian Sosnovschi.

sursa zimbru.md      foto Ivan Goncearuc
Numai ZIMBRU!!!