duminică, 14 martie 2010

Zimbru - Dinamo 3-1

Zimbru Chişinău s-a impus în etapa a 21-a în faţa lui Dinamo Bender cu 3-1 şi s-a apropiat la doar un punct de ocupanta locului patru. 

Zimbrii au început partida cunoscînd déjà scorul dintre Dacia şi Olimpia. Meciul s-a desfăşurat pe stadionul CPTF Zimbru cu o oră şi jumătate înainte, încheiat cu 1-1. Galben-verzii nu au ezitat să fructifice această ezitare al adversarilor.

Jucătorii aduşi în această iarnă s-au remarcat din nou. Alexandru Bezimov şi-a trecut încă o dată numele pe lista marcatorilor. Adrina Secrieru, noul căpitan al galben-verzilor din acest an, si-a adus şi el aportul la victoria categorică din această seară. De remarcat că, Ovidiu Mendizov şi Coloyan Anghelov, recent achiziţionaţi de Zimbru, au debutat pentru gruparea de pe strada Butucului în acest meci.

Scorul partidei a fost deschis de Alexandru Bezimov. Primul şut exepdiat de el a fost parat cu greu de portarul Pavel Kalinin, însă la reluare atacantul echipei Zimbru a executat o simplă formalitate. Dinamo , aflată întro formă bună nu s-a dat bătut. Prima repriză a decurs întro manieră echilibrată. La începutul părţii a doua tighinenii au egalat prin Alexandru Paşcenco.

Imediat după golul celor de la Dinamo, Zimbru a preluat iniţiativa. În minutul 61a venit timpul ca un alt jucător adus în intersezon să se remarce. Adrian Sosnovschi a înscris un gol splendid cu un şut plasat de la circa 25 de metri. De menţionat că fundaşul zimbrilor a avut o prestaţie pe măsură şi în meciul cu Sfîntul Gheorghe Suruceni, oferind pasa singurului gol al partidei. Golul înscros de Sosnovschi a readus Zimbru în avantaj. Punctul final a fost pus de Andrei Secrieru

Marcatori: Bezimov, 13-1-0, A. Paşcenco, 49-1-1, Sosnovschi, 65 - 2-1, Secrieru, 84- 3-1

Zimbru a evoluat în următoarea componenţă

Clancea, Nosenco, Furdui (Demerji 54), A. Antoniuc, Berco (Anghelov, 46), Sîrbu (Mendizov, 32), Hvorosteanov, Bezimov (O. Andronic, 85), Clonin, Secrieru, Sosnovschi.


Numai ZIMBRU!!!