luni, 19 aprilie 2010

Zimbru a cedat cu 0-1 in fata tiraspolenilor(video)

   Interes mare al suporterilor pentru cel mai aşteptat meci al sezonului din Campionatul Moldovei! În jur de 7000 de spectatori au fost în tribune la derbyul Zimbru - Sheriff. Tiraspolenii au întrerupt seria de 8 victorii consecutive înregistrată de galben-verzi, câştigând cu 1-0.
  Sheriff Tiraspol a făcut încă un pas spre cel de-al 10-lea titlu de campioană a Moldovei după ce a învins la Chişinău Zimbru cu 1-0 în derbyul etapei a 27-a a Diviziei Naţionale.Cea mai mare ocazie a primei reprize a irosit-o Sheriff în minutul 10. Adamovici la scos singur cu portarul pe Diedhou, dar acesta a ratat.
  Campioana Moldovei a ultimilor 9 ediţii de campionat, Sheriff, a deschis scorul în minutul 64 al meciului. Rouamba a şutat imparabil din afara careului.Replica Zimbrului a venit imediat. Atoniuc a centrat de pe extrema stângă, dar Bezimov nu a reuşit la reluare.
  Galben-negrii ar fi putut majora scorul la 2-0 cu 5 minute înainte de final, dar Erohin a trimis peste transversală.Sheriff a întrerupt, astfel, seria de 8 victorii consecutive în campionat a zimbrilor şi a ajuns la a 10 partide consecutive în care nu a primit niciun gol. Sheriff este pe primul loc în Divizia Naţională cu 66 de puncte, iar Zimbru este pe 4 cu 48 de puncte. sursa publika.md
Numai ZIMBRU!!!