joi, 1 aprilie 2010

Zimbru Chişinău se retrage şi va juca în campionatul României


Ultima decizie a conducerii clubului Zimbru Chişinău a bulversat total fotbalul. Sătui de hegemonia celor de la Sheriff Tiraspol, s-a decis să dea curs cererii de a juca în România, începând cu această toamnă.
Decizia aparţine comitetului director al clubului din Chişinău, care a votat în unanimitate această decizie.
Înglobarea formaţiei Zimbrul Chişinău în campionatul românesc înseamnă o modificare de ultim moment în regulamentul de desfăşurare. FRF va lua decizia cea mai potrivită în legătură cu echipa care va fi retrogradată intenţionat pentru a face loc moldovenilor în prima ligă.

Există două variante. Fie va retrograda şi echipa clasată pe locul 14, fie cele două formaţii de pe locurile secunde din Liga a II-a vor susţine un meci de baraj, la finele căruia doar una va ajunge în prima ligă.

Până atunci însă, Zimbru Chişinău va întreprinde un turneu în România pentru a se obişnui cu atmosfera, stadioanele şi stilul de joc. Culorile tradiţionale ale Zombrului sunt galben-verde, la fel ca şi cele ale Vasluiului.

Dragi iubitori ai fotbalului şi fani ai echipei Zimbru Chişinău, acesta este un material dedicat în exclusivitate zilei de 1 APRILIE, zi tradiţională pentru umor, scris de colegii din presa sportivă din România (sportlocal.ro)!!! A fost o farsă acest articol!!!
Numai ZIMBRU!!!