duminică, 20 iunie 2010

INCREDIBIL Cum a ajuns un fan în vestiarul Angliei: "Am vrut să merg la toaletă"

    Un fan englez a ajuns la vestiarul jucătorilor lui Capello, imediat după semieşecul cu Algeria. Acesta a fost imediat evacuat de forţele de ordine, însă organizatorii s-au întrebat cum a fost cu putinţă ca suporterul să înşele vigilenţa echipei de securitate. Explicaţia fanului a surprins pe toată lumea: "căutam toaleta".

    Pavlos Joseph, în vârstă de 32 de ani şi suporter al lui Manchester United, detaliază modul în care a ajuns să dea nas în nas cu David Beckham: "Cel mai tâmpit lucru e că eu căutam toaleta", explică suporterul devenit celebru, pentru Sunday Mirror.

   "Mă plimbam în afara stadionului, unde trebuia să mă întâlesc cu doi verişori şi cu tatăl lor, care erau în capătul celalalt al stadionului. Am aranjat să ne întâlnim într-un punct, însă ei nu au venit nici după jumătate de oră şi simţeam nevoia să merg la toaletă. L-am întrebat pe un gardian unde sunt toaletele şi el m-a direcţionat pe sub o pasarelă, în direcţia terenului de joc. Mi-a explicat că acolo sunt toaletele. Asta se întâmpla la 45 de minute după încheierea meciului. Acolo mai erau câţiva fotografi care îşi strângeau echipamentele, şase persoane care lucrau la gazon şi câţiva poliţişti care mărşăluiau. Am trecut de iarbă şi am mers până la tunel. Acolo am mers pe un coridor şi nu ştiam că am ajuns la vestiare, nu era nicio uşă.

    Următorul lucru pe care l-am văzut a fost David Beckham, care stătea în faţa mea. Era îngândurat şi privea podeaua. Am îngheţat când l-am văzut, nu-mi venea să cred. L-am mai văzut şi pe Joe Cole, care tocmai ce ieşise de la duş. Apoi David s-a uitat la mine. Era plin de uimire, parcă totul se derula în slow motion, iar în vestiar s-a făcut linişte.

Toţi se uitau şocaţi la mine şi nu se mai mişca nimeni. David a făcut un pas în faţă şi m-a întrebat cine sunt. I-am zis că sunt Pavlos şi am nevoie la toaletă. Pentru un moment, nimeni n-a scos o vorbă. Mi-am zis: "Ce naiba, sunt în vestiarul Angliei, de ce nu zic nimic?". Apoi l-am privit în faţă pe David şi i-am zis: "Am cheltuit o groază de bani să ajungem aici. Este inadmisibil aşa ceva. Ce ai de gând să faci?" În vestiar era linişte totală. Apoi a venit un ofiţer de securitate. Nu le-am mai zis nimic jucătorilor, dar nici nu am apucat să primesc un răspuns de la Beckham ", a fost explicaţia suporterului.
prosport.ro
Numai ZIMBRU!!!