vineri, 9 iulie 2010

Dinamo Bucureşti va juca la Chişinău pe stadionul Zimbru, pe 15 iulie

Olimpia va întâlni FC Dinamo Bucureşti în turul doi preliminar al Europa League, după ce echipa lui Nicolae Bunea a reuşit o calificare istorică. Olimpia a remizat în partida decisivă disputată în deplasare, scor 1-1, cu Khazar, după ce meciul tur se terminase tot la egalitate, 0-0, informează JurnalTV.
Formaţia din Bălţi s-a calificat în turul următor graţie golului înscris în deplasare de haitianul Robens. Dupa 0-0 în prima manşă de pe Zimbru, azerii porneau cu prima sansa de calificare. Echipa lui Nicolae Bunea au reuşit să scoată o remiza, scor 1-1, suficientă pentru a le asigura calificarea. Robens a deschis scorul pentru bălţeni în minutul 14, iar Lalin a egalat pentru gazde în minutul 78, prea târziu pentru un gol al victoriei.
Olimpia va întâlni în următoarea fază a competiţiei pe Dinamo Bucureşti. Meciul tur se va juca la Chişinău, la stadionul Zimbru, pe 15 iulie, returul urmând să se dispute pe 22 iulie la Bucureşti.
Echipa română a rămas mulţumită că va juca cu Olimpia şi că va evita o deplasare lungă în Azerbaidjan.
După tragerea la sorţi, antrenorul dinamoviştilor, Ioan Andone, a declarat că echipa să nu va avea probleme cu bălţenii.
Numai ZIMBRU!!!