miercuri, 18 august 2010

Bătaie de zile mari la un meci din Rusia

O bataia monstruoasa a avut loc la finala cupei regiunii Nord-Vest din Rusia. Fanii echipelor «Fosforit» (Kingisepp) și «Karelia-Discovery»(Petrozavodsk) s-au luat la bataie si nu au mai tinut cont de interventia fortelor de ordine! 

În pauza după prima repriză pe stadion au intrat cca 100 oameni, mascați, care imediat s-au îndreptat către sectorul cu fanii oaspeți. Fanii Kareliei, s-au pregătit de bătaie văzând că sunt înconjurați de către 100 huligani, însă cei de la Fosforit până a se apropia au năpustit o ploaie de pietre, sticle și scaune asupra oaspeților. Atunci când cei de la Karelia au ripostat și ei cu scaune, cei de la Fosforit au tras încontinuu împușcături din pistoale traumatice până li s-au terminat gloanțele. E de menționat că pe lângă pistoale, huliganii de la Fosforit erau înarmați cu cuțite și topoare.


Se știe că fanii echipei Karelia-Discovery reprezintă mișcarea AntiFa, numindu-se Kind Fists. 
Pe huliganii de la Fosforit deloc nu i-a stresat prezența poliției pe stadion, a spectatorilor în număr mare, dar și a presei locale. În rezultat au avut de suferit grav circa 30 oameni de la Karelia, câțiva din ei fiind răniți grav și transportați de urgență la spital, printre care și câteva fete (!).


Numai ZIMBRU!!!