luni, 2 august 2010

Şi dacă ei pot noi de ce nu am putea sau de la cine trebuie să luam exemplu!

"U" Cluj a început cu mari speranţe acest sezon, dar fanii "şepcilor" au revenit repede cu picioarele pe pământ, conştienţi de faptul că trupa patronată de Walter practică un fotbal de slabă calitate.

Adus pe bancă la începutul acestui sezon, Marian Pană a simţit deja furia suporterilor care au venit la antrenamentul de azi al clujenilor pentru a cere socoteală în legătură cu jocul slab prestat. Aproximativ 40 de fani i-au cerut socoteală tehnicianului pentru startul slab, anunţă adevărul.ro.

"Hai, mă, să vedem dacă te prinde paltonul, tu cu asta te lăudai", i-a strigat unul dintre fani antrenorului, care şi-a păstrat calmul şi i-a invitat la o discuţie.

Chiar şi aşa, suporterii nu s-au calmat şi i-au transmis lui Pană că dacă nu reuşeşte un rezultat pozitiv cu Vasluiul va avea viaţă amară la "U".

"Bă Pană, tu nu vezi că nu jucăm nimic? Ce antrenor mare eşti tu, de unde ai venit, ai un nume în fotbalul ăsta. Du-te şi lasă-ne, nu ai ce să cauţi la un astfel de club. Ne distrugi, eşti foarte slab. Dacă mergem pe aceaşi linie şi ne umileşte CFR, îţi rup tendonul", a tunat unul dintre ultraşi.
prosport.ro
Numai ZIMBRU!!!