duminică, 8 august 2010

Zimbrii cei blânzi

FC Zimbru Chişinău nu a dovedit puterea animalului imprimat pe emblema clubului şi a remizat şi în a treia etapă a Diviziei Naţionale, 0-0, la Chişinău cu Milsami Orhei, aceasta după ce în etapa a doua a reuşit acelaşi rezultat în deplasarea de la Găgăuzia.

Acesta a fost primul meci al echipei Zimbru pe teren propriu din actuala stagiune, astfel, partida a început cu fluturarea drapelului FC Zimbru la mijlocul terenului de joc şi prin intonarea imnului clubului din strada Butucului.

Pe o căldură toridă, cele două formaţii au practicat un joc timid şi plictisitor pentru puţinii spectatori din tribune. Efortul fizic şi-a pus amprenta pe jocul fotbaliştilor, care au avut nevoie de două pauze pentru reabilitare cu apă.

Scor final 0-0 care nemulţumeşte pe ambii tehnicieni, care dau mai mult scorul pe cele două puncte pierdute decât pe cel câştigat. Un rezultat care trimite revelaţia acestui debut de campionat, Milsami, pe locul cinci, dar la egalitate de puncte, şapte, cu primele patru clasate. În timp ce Zimbru rămâne la mijlocul clasamentului cu doar cinci puncte şi un joc neconvingător.
Cele două formaţii au evoluat în distribuţiile:

Zimbru: Calancea Nicolae- Boghiu Maxim, Nosenco Victor, Furdui Valentin, Cojocari Sergiu, Andronic Oleg (Ţurcan Mihai, min. 74), Berco Victor (Cucu Alexandru, min. 55), Hvorostianov Petru, Bezimov Alexandru (Coliev Eugen, min. 65), Plămădeală Vitalie (Demerji Ion, min. 82), 24. Sîrbu Sergiu.

Milsami: Moraru Mihai- Grosu Eduard (Stadiiciuc Alexandru, min. 46), Cucovei Andrian, Sosnovschi Andrian, Garcia Caio (Golban Alexandru, min. 76), Osipenco Iurie, Kovalevskyi Anton (Stîngă Petru, min. 72), Boghiu Gheorghe, Ternavschi Valentin (Gliga Dumitru, min. 90), 17. Mendizov Ovidiu, Onila Valeriu.

În etapa viitoare, 15 august, Zimbru va juca la Râbniţa cu Iskra, iar Milsami se va deplasa la Suruceni pentru partida cu Găgăuzia Comrat.
sursa: jurnalsportiv.md
Numai ZIMBRU!!!