marți, 16 noiembrie 2010

Fanii Zimbrului s-au distrat cu un drapel al Daciei Chişinău

Meciul  Dacia-Academia UTM, scor, 3-1 a fost remarcabil nu doar prin HAT-TRICKul lui Ghenadie Orbu, dar şi prin aceea ce s-a întâmplat în tribune. La începutul reprizei secunde lângă galeria dacilor au apărut şi fanii echipei Zimbru Chişinău, aproximativ 15 la număr, care au scandat îmoptriva dacilor până la finele meciului.

Prezenţa zimbrilor la meci şi scandările i-au surpins enorm pe fanii lupilor galbeni.

Punctul culminant a fost atunci când oaspeţii nepoftiţi au luat un steag de la un fan Dacia.

Ultraşii galbeni verzi nu au ezitat şi au cerut steagul şi li s-a oferit acesta fără nici o problemă. După ce au obţinut steagul rivalilor aceştia au părăsit stadionul, din nou cu scandări îmotriva Daciei. După aceasta fanii Zimbrului în apropierea stadionului au făcut poze cu trofeul obţinut, călcîndu-l în picioare.

Incredibil a fost faptul că steagul Daciei a fost călcat si de reprezentanta Daciei la concursul Miss Divizia Naţională, Alisa Rîbac, care a ieşit de la meci şi trecea pe acolo, acceptînd foarte uşor să pozeze cu fanii Zimbrului călcînd în picioare steagul clubului pe care îl reprezintă.

Contactată de Jurnal Sportiv, Alisa Rîbac spune că: „Nu am călcat pe steagul Daciei. Reprezint această echipă cu inima şi sufletul. Sunt prezentă la numeroase partide şi acţiuni ale clubului Dacia. Respect această familie. Am fost forţată de fanii echipei Zimbru să calc pe acel steag, fiind în trecere către staţia de autobuze. Era foarte întuneric, nu se vedea nimic la sol, eu nu am observat că jos ar fi fost ceva. Există o fotografie, în care s-ar presupune că sunt eu, unde nu este faţa mea, iar vestimentaţia nu se vede mai deloc. Este o farsă pentru a mă umili în faţa conducerii Daciei şi a fanilor mei. Sunt pe locul 2 în TOP la concursul MISS DN, de aceasta există aşa provocări”, a declarat Alisa pentru Jurnal Sportiv.

Pe de altă parta vocile fanilor Zimbru sună convingător: „De bună voie a acceptat să ne fotografiem împreună călcînd drapelul Daciei”. 

Interesant a fost faptul că galbeni-verzii au găsit şi un câine vagabond, pe care l-au pus în diferite poze pe steagul furat. La finele sesiunii foto, ultraşii de la Zimbru au dat foc steagului.

După unele surse electronice a fanilor daci, ei declară într-un mod disperat că le-au dăruit binevoitor steagul băieţilor de la Zimbru Chişinău, cu ocazia a 11 ani de la fondarea clubului pe care-l reprezintă.

Iată cîteva poze de la acest eveniment foarte important pentru cei de la Zimbru Chişinău:
 foto: observator.mdNumai ZIMBRU!!!