duminică, 16 ianuarie 2011

Negrescu antrenor secund la Zimbru

    O relaţie Dacia – Zimbru începe să se adeverească.
  La plecarea în Turcia, în delegaţia zimbrilor a fost inclus şi fostul jucător al Daciei, Igor Negrescu care ar putea face parte din staful tehnic al galben-verzilor. Lupii galbeni nu exclud că schimbul de cadre dintre aceste echipe ar putea continua şi în timpul cantonamentului.
  Cantonamentul din Antalya în care au plecat Dacia şi Zimbru ar putea avea ca scop şi schimbul de jucători. Deja la aeroport în lotul celor de la Zimbru a fost văzut fostul fotbalist al Daciei, Igor Negrescu, căruia i-a expirat contractul şi ar putea face parte din staful tehnic al galben-verzilor. Lupii-galbeni nu exclud că acest proces va continua şi în timpul cantonamentului.
  Cu Zimbru în Turcia a plecat şi atacantul Alexandru Dedov, care după unele surse va juca pînă în vară pentru galbeni-verzi şi dacă se afirmă, se va transfera la Dacia Chişinău. Tot aceleaşi surse spun că salariul lui Dedov va fi achitat de către daci, ceea ce îi convine perfect conducerii Zimbru.
  Deci, vedem clar că se confirmă lucrurile scrise în presă, precum că Zimbru Chişinău va deveni în cel mai apropiat timp un satelit al Daciei sau chiar Dacia-2.


sursa: OBSERVATOR.MD
Numai ZIMBRU!!!