duminică, 20 februarie 2011

FOTO: ZIMBRU - Academia 1:0Zimbru - Academia-UTM 1:0
Goluri: O.Andronic, 40 - 1:0.
Zimbru: Calancea, Cornea, Şişchin, O.Andronic (Agochi, 67), Covalevschi, Coridjiev (Ţurcan, 85), Salifu, Şuster, Vit.Plămădeală (Comeaghin, 70), Cravcescu (Nosenco, 46), S.Cuzneţov.
Academia-UTM: Dâmov, Caşcaval, Potlog, Chiciuc, Indoitu, Lambarschi, Marina, Slivca, Gânsari, Ciupercă (Leuca, 86), Potârniche.

„Zimbru” a fost pentru un scurt timp unica echipă din Divizia Naţională care a obţinut două victorii în tot atîtea meciuri disputate după reluarea campionatului.

Derby-ul capitalei a fost un meci echilibrat. Ambele echipe au avut perioade în care şi-au dominat adversarul. Meciul nu a fost unul spectaculos şi bogat în evenimente, dar nici nu era cazul să ne aşteptăm la un joc spectaculos de la fotbalişti în asemenea condiţii – temperatură negativă şi un teren artificial de calitate scăzută, ba mai mult, şi îngheţat.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Oleg Andronic, care a început bine acest an. În minutul 40 Andronic a trimis mingea în poarta oaspeţilor cu un şut de la marginea careului.

Sector: 60-70 oameni

Numai ZIMBRU!!!