duminică, 13 martie 2011

FC Tiraspol nu a reuşit să-şi ia revanşa cu Zimbru ChişinăuFC Tiraspol nu a reuşit să-şi ia revanşa cu Zimbru Chişinău. Elevii lui Vlad Goian au pierdut şi cea de-a treia partidă directă din acest sezon, cu scorul de 0-1. Singurul gol al meciului a fost înscris de Oleg Andronic, care este la a cincilea său gol în această ediţie de campionat.

Zimbru Chişinău a obţinut o victorie la limită, scor 1-0, cu FC Tiraspol în cel mai echilibrat meci al etapei a 27-a a Diviziei Naţionale. Astfel, elevii lui Vlad Goian au pierdut şi al treilea lor meci cu galben-verzii în acest campionat, şi din nou fără să marcheze, după rezultatele de 0-1 şi 0-2 ăn sezonul autumnal.

Prima parte a meciului a fost una echilibrată, cu o uşoară dominare a zimbrilor. Chiar din primele minute ale jocului Oleg Andronic a luat o acţiune pe cont propriu, însă a fost faultat. Tot el executat în zid lovitura liberă, dar Salifu a reluat din prima şi a fost foarte aproape de a deschide scorul.

FC Tiraspol a replicat prin românul Adrian Caragea care însă a trimis balonul exact pe direcţia portarului.

În repriza secundă cele două formaţii au avut câte 2-3 ocazii importante, însă de fiecare dată balonul a fost trimis pe lângă poartă. Meciul putea fi decis de o singură fază şi aşa s-a şi întâmplat. În minutul 82 Oleg Andronic a penetrat defesiva adversă, a driblat portarul şi, din unghi închis, a ţintit plasa porţii. A fost al cincilea gol al lui Oleg Andronic în această ediţie de campionat.

Numai ZIMBRU!!!