miercuri, 16 martie 2011

Zimbru Chişinău a învins Dinamo Tighina cu 6:1În primul meci al etapei a 28-a a Diviziei Naţionale de fotbal Zimbru Chişinău a învins-o pe Dinamo Tighina cu 6-1 a doua oară în două săptămâni. Trei jucători - Guceaşvili, Burdian şi Comeaghin - au înscris în premieră pentru Zimbru. De asemenea, pentru întâia oară după revenire a marcat şi Daniel Bălaşa.

Zimbru Chişinău a obţinut a doua victorie cu 6-1 în faţa echipei Dinamo Tighina la interval de doar două săptămâni de la prima. "Galben-verzii" au început tare şi în minutul doi georgianul Vasili Guciaşvili a deschis scorul, iar în minutul 9 scorul era deja 2-0, Daniel Bălaşa reuşind să înscrie primul său gol după revenirea la Zimbru.

Zimbru a simţit pofta golului şi a marcat pentru 3-0 după numai un sfert de oră prin Eugeniu Sidorenco. Abia la acest scor tighinenii s-au trezit din pumni şi în minutul 23 au marcat prin Sergiu Zacon.

Până la pauză zimbrii au marcat şi golul patru. Oleg Andronic a accelerat spectaculos pe banda dreaptă şi l-a servit excelent pe acelaşi Sidorenco.

După pauză "zimbrii" au mai luat piciorul de pe accelerator, dar tot au mai înscris de două ori. În minutul 63 Andrei Burdian a marcat printr-o lovitură de cap, iar în prelungiri Iuri Komeahin a prins un şut superb. Galben-Verzii au rămas nemulţumiţi doar de golul primit.

După această victorie Zimbru s-a apropiat la doar două puncte de podium, însă celelalte echipe abia urmează să joace în această etapă.

sursa: publika.md
Numai ZIMBRU!!!