miercuri, 18 mai 2011

Incidente la meciul Krylia Sovetov - Spartak MoscovaMeciul dintre Krylia Sovetov şi Spartak Moscova a fost întrerupt la sfârşitul reprizei întâi din cauza violenţelor din tribune. Fanii Spartak au atacat seminţarii din Samara ca urmare a provocărilor lor (înainte de meci au aruncat cu sticle spre sectorul „alb-roşu”). Răspunsul a fost unul promt şi în direcţia lor a căzut o ploaie de fumigene şi scaune. Ciocnirele au fost oprite la intervenţia trupelor speciale din cadrul poliţiei ru
seşti.

Din cauza acestor incidente, clubul a fost amendat de către Comitetul Desciplinar şi Control al Uniunii Ruse de Fotbal cu 530 de mii de ruble: 300 de mii - dezordiniile provocate de fani , 200 - folosirei pirotehniei şi 30 mii - scandările injurioase.

Federația de Fotbal din Rusia a luat decizia să impună o amendă pentru clubul de fotbal "Spartak", in sumă de 13.300 euro pentru : utilizareade materialelor pirotehnice (5.000 euro), acte de huliganism în galerie (7.500 euro), pentru scandări insultătoare (800 euro).
La rândul său, clubul de fotbal din Samara "Krylia Sovetov", a fost amendat cu o sumă totală de 5500 de euro: pentru proasta organizare a securității pe stadion 5.000 euro şi 500 euro pentru aruncarea obiectelor pe teren.


sursa: http://antonescu-of.blogspot.com/

Numai ZIMBRU!!!