sâmbătă, 11 iunie 2011

Zimbru vrea să învețe de la AcademiaDupă Serghei Stroienco, Zimbru vrea să-i ia și pe ceilalți 2 antrenori de la Academia, Oleg Bejenar și Vitalie Culibaba.
Academia Chișinău pare a fi principala țintă de întărire pentru echipa-fanion a capitalei, care, după o pauză de 11 ani, intenționează serios să se bată la titlu. Impresionat de munca pe care a făcut-o staful tehnic al studenților, Șișhanov, sfătuit de Dobrovolski, vrea să aducă la Zimbru toți antrenorii Academiei la pachet. Mutarea este ca și făcută, Bejenar și Culibaba urmând doar să semneze actele. Asta dacă nu cumva Șișhanov va mai inventa vreo mutare trăsnet cât timp este plecat din Moldova.
Pe lângă antrenorii de la Academia, Zimbru mai vrea și câțiva jucători, pe care îi poate lua doar achitând compensația de creștere, fiindcă aceștia sunt la final de contract. Este vorba de Slivca, Marina și Indoitu - toți 3 având vârste mai mici de 22 de ani. La Zimbru vor mai veni în probe jucători necunoscuți din Rusia și Ucraina.
Deocamdată mutarea verii a făcut-o Rapid Ghidighici, care a reușit să obțină semnătura lui Sergiu Epureanu, adus de la Nistru Otaci.
Numai ZIMBRU!!!