joi, 7 iulie 2011

FAN-CARD 2011-2012Fan-clubul Oficial a Suporterilor FC Zimbru Chișinău anunţă lansarea programului de fan-carduri pentru suporterii fideli ale echipei. Cardul suporterului este rezultatul parteneriatului dintre grupurile organizate de suporteri zimbriști și conducerea clubului, care oferă posibilitatea tuturor doritorilor să devină parte component din Clubul oficial al suporterilor FC Zimbru.

Deținătorul fan-cardului obține:

- Dreptul de intrare liberă la meciurile jucate pe teren propriu de către FC Zimbru, din cadrul campionatului, cupei Republicii Moldova și cupelor Europene. Astfel, fan-cardul va include și abonamentul pe sezonul 2011-2012.

- La intrarea centrală a stadionului Zimru, vor fi amplasate două turnichete care vor permite accesul mai rapid și mai comfortabil pe teritoriul complexului, pentru membrii Clubului Oficial a Superterilor Zimbriști. Astfel, evitând cozile de la intrare și de la casele stadionului.

- Dreptul de intrare liberă la meciurile jucate pe teren propriu de către Zimbru-2, din cadrul campionatului Republicii Moldova. Pentru accesul la aceste meciuri va fi nevoie doar de prezentarea fan-cardului la intrarea pe stadion.

- 50% reducere la deplasările în cadrul Clubului Oficial a Suporterilor Zimbriști (reducerea este valabilă doar pentru cheltuielile de transport)

- 5-10% reducere la produsele oficiale ale FC Zimbru. Reducerile variază în dependență de produs.

- 30% reducere la fitness-centrul FC Zimbru. Această reducere este aplicabilă în momentul procurării abonamentului la fitness-centru, sau achitării vizite unice.

- 30% reducere la corturile de tennis din cadrul complexului Zimbru. Această reducere este aplicabilă în momentul procurării abonamentului la fitness-centru, sau achitării vizite unice.


Informații utile:

- Fan-cardul este valabil pe parcursul sezonului 2011-2012.

- Pentru a beneficia de reducerile de mai sus, proprietarul fan-cardului va fi nevoit să prezinte înafară de cardul în sine, de asemeni și buletinul personal.

- Fan-cardul poate fi procurat pe parcursul întregului sezon, însă în orice caz el va fi valabil până la ultimul meci a campionatului sau cupei Republicii Moldova, după care proprietarul acestuia va fi nevoit să-l reîncarce.

- Prețul fan-cardului constituie

Tribuna B și D – 100 lei.

Tribuna A și C – 150 lei


Procedura de aplicare pentru fan-card:

Pasul №1: În primul rând, e nevoie să contactați persoanele responsabile (datele acestora le puteți găsi mai jos) pentru depunerea cererii preliminare și precizarea datei și orei Pasului №2

Pasul №2: În oficiul FC Zimbru, str. Butucului 1, completați ancheta oficială (descărcați) și achitați suma fan-cardului.

Pasul №3: În decurs de 5 zile lucrătoare, se pregătește cardul și se înmână proprietarului.


Datele de contact a persoanelor responsabile de proiect, pentru depunerea cererii preliminare și întrebările dumneavoastră:

Deleu Anton – reprezentantul Clubului Ofcial a Suporterilor Zimbriști:
e-mail:
ultras.zimbru@gmail.com

Tel. mobil 060530710

Grămada Vitaliereprezentantul FC Zimbru Chișinău:

e-mail: zimbrumania@gmail.com

Tel. mob. 068292525

Fii mai aproape de echipa ta !

Numai ZIMBRU!!!