duminică, 21 august 2011

Milsami-Ursidos Orhei 1:1 Zimbru Chişinău

.


Putem constata că această deplasare a fost una slabă, atât din punctul de vederea a prestaţiei jucătorilor pe teren, cât şi a Galeriei în tribune. Un nou exemplu de interdependenţă...
Din nou o greşeală a fundaşilor decide soarta meciului, fapt remarcat şi de antrenorul Serghei Stroenco: ,,A fost încă un meci din deplasare care-l începem dăruind cadouri adversarilor. Am greșit la începutul meciului cu Sheriff, am greșit și acum la golul primit. Noi suntem ca Moș Crăciun - dăruim adversarilor cadouri, iar după aceasta trebuie să le recuperăm”.(timpul.md)
Noroc de noua achiziţie a Zimbrului Vinicius Fabron, care a profitat de o eroare a defensivei şi a egalat, în caz contrar Moş Crăciun ar fi fost şi mai darnic.
Chiar la începutul meciului s-a simţit o tensiune dintre fani şi poliţia locală, care nu permiteau accesul pe stadion cu steagurile galben-verzi. După lungi discuţii cu observatorul FMF, administraţia stadionului şi un control minuţios al celor cu doua clase s-a ajuns la compromis. E de menţionat că spre sfârşitul reprizei secunde a avut loc un mic incident cu forţele de ordine, care au încercat să-l reţină pe unul din noi,dar au întâlnit rezistenţă.
Totodată, în timpul meciului a fost afişat mesajul "Poliţia şi o presă de rahat acuză un suporter nevinovat!", prin care fanii şi-au manifestat indignarea faţă de acuzarea injustă a camaradului în cazul fotbalistului Sackey, dar şi a postului PRO TV, care practic l-a catalogat pe fanul reţinut ca un criminal în serie.

LIBERTATE PRNTRU SUPORTERI!!!

Numai ZIMBRU!!!