sâmbătă, 5 noiembrie 2011

dacia 2-0 Zimbru Chişinău (05.11.2011)

 .


Încă de la început era clar că meciul va fi vândut, dar totuşi mai exista o mică speranţă că  se va întâmpla o "minune"... N-a fost să fie şi dacia obţine punctele preţioase şi continuă goana după titlu alături de sheriff.
Prezenţa noastră la acest meci a fost pusă în discuţie de mai multe ori în timpul săptămânii, aducându-se argumente pro şi contra.Totuşi, am hotărât să venim la meci din mai multe considerente, printre care e faptul că gruparea "Oastea Fiară" îşi va sărbători în curând ziua de naştere. În această ordine de idei am realizat o coreografie, care avea să fie impecabila dacă "cei cu două clase" nu ar fi împiedicat - controale riguroase, interzicerea unor japoneze pe motiv că conţin cuvinte obscene, dar şi invitarea mascaţilor, care au avut rolul de intimidare.
Pe lângă aceasta au fost afişate şi două mesaje: "Noi pe stadioane din plăcere, voi pentru mâncare şi bere!" şi "Mentalitatea voastră - veselia noastră!". Primul mesaj a fost inspirat din vorbele unui "ultras dac" referitor la colegii de breaslă, în timp ce al doilea este o continuitate a primului.
Mai mult n-am putut să arătam în peluză şi nici n-am dorit... aşa că am părăsit arena de circ...

Numai ZIMBRU!!!