joi, 8 decembrie 2011

Asta înseamnă să fii ultras! De Sfântul Nicolae, fanii Wislei Cracovia au făcut un gest care i-a lăsat pe toţi muţi de uimire

  Recunoscuţi în Europa pentru agresivitatea şi incidentele pe care le provoacă în majoritatea deplasărilor externe, ultraşii polonezi şi-au arătat şi faţa mai umană la un meci din campionatul intern. Fanii Wislei Cracovia, unii dintre cei mai violenţi din Polonia, au avut o iniţiativă la care "ultraşii" din peluzele româneşti ar trebui să ia aminte. Cu ocazia apropierii Sfântului Nicolae, ziua în care şi în Polonia se pun cadouri în ghetele copiilor, galeria Wislei s-a gândit să le facă o surpriză celor mici.

  La meciul jucat acasă în ultima etapă cu Widzew Lodz, ultraşii Wislei au invitat în peluză sute de copii din şcoli şi orfelinate şi le-au cedat acestora rolul principal lăsându-i să conducă galeria şi să cânte tot meciul în locul lor. Mai mult, ultraşii de la Wisla i-au lăsat pe copii în centrul peluzei, în timp ce ei au rămas deoparte, pe locurile din laturi. În plus, fiecare copil a primit o căciulă de Moş Crăciun, dulciuri şi suveniruri cu însemnele clubului. Întreaga acţiune a fost finanţată exclusiv din fondurile galeriei, fără niciun ajutor din partea oficialilor Wislei.
Numai ZIMBRU!!!