marți, 6 martie 2012

Danemarca: Aalborg BK - FC København ( 04.03.2012 )

O zi foarte grea pentru poliția din Aalborg (Danemarca). Totul a început atunci când suporterii FC Copenhaga au ajuns în oraș. Planul inițial al poliției fixa escortarea suporterilor FCK direct la stadion. Însă unii suporteri au refuzat invitațiile poliției, și au dorit să viziteze orașul. Acest lucru a cauzat ciocniri violente cu poliția. A fost folosită și pirotehnia. Mai mulți suporteri au fost reținuți. 
Atunci când suporterii FCK au ajuns în fine la stadion, porțile acestuia au fost închise, ce răspuns la violențele ce au avut loc mai devreme. Bineînțeles, un astfel de comportament al poliției și al administrației stadionului a provocat noi violențe, de data aceasta în fața stadionului. 
Meciul a început cu 15 minute mai târziu, datorită faptului că mulți suporteri nu au fost lăsați să intre. 
Suporterii FCK au organizau ul show pirotehnic, ce a cauzat o oprire a meciului pe câteva minute. Exact după ce un tânăr de 16 ani, a sărit gardul și a intrat pe teren - acest lucru, se pare că nu l-a prea deranjat pe arbitru. 
Acum toată mass-media vuiește și se tot discută cum ar putea sancționa clubul FCK și suporterii acestuia. Să vedem ce măsuri vor inventa danezii. 
FC København
Aalborg BK
Jucătorul N'Doye de la FC København și-a prezentat noul său tatuaj. Această imagine este de fapt semnul celor de la Urban Crew, un grup ultra celor de la FCK. Jurnaliștii l-au întrebat pe jucător, de ce el și-a făcut un astfel de tatuaj, cu stema unui grup care numai la acest meci au făcut atâtea nebunii - N'Doya a refuzat să răspundă la întrebare. 

sursa: ultras-tifo.net
Numai ZIMBRU!!!