sâmbătă, 3 martie 2012

Bălți 03.03.2012

Astăzi, în orașul Bălți tineretul cu viziuni patriotice a marcat 94 de ani de la votarea Moţiunii Adunării generale a Zemstvei din districtul Bălţi prin care se cerea Sfatului Ţării votarea necondiţionată a Unirii Basarabiei cu România. La această manifestație au luat parte și ultrașii de la echipa FC Dacia Chișinău, veniți la meciul înpotriva Olimpiei Bălți. Se cunoaște ce relații avem noi - zimbriștii, cu suporterii FCDC. Dar, nu despre aceasta aș vrea să vorbesc în această seară. Aș vrea să remarc faptul că acești băieți au demonstrat azi ce înseamnă cu adevărat spiritul de ultras. Nu totul se rezumă la tobe, steaguri, bannere, cântece și rivalitate. A fi ultras, înseamnă să știi să iai o atitudine în viață. Să știi să-ți aperi idealuri fie ele legate de fotbal sau de soarta neamului și a țării.
Din păcate țărișoara noastră continuă să fie dominată / stăpânită de tot felul de neo-comuniști, foști securiști KGB, mancurți, târfe politice și trădători (a se citi Roșca & co.), reprezentanți ai minorităților naționale și alte mizerii românofobe. Unicul lucru prin care noi putem să ne opunem acțiunilor celor de mai sus, este să fim uniți și puternici cât din punct de vedere spiritual atât și din punct de vedere fizic. Dacă nu noi, atunci cine ?

Vă puneți cred că întrebarea, ”de ce oare a decis el să publice pe un site zimbrist, un astfel de articol despre rivalii noștri de moarte?!”. Da, suntem rivali, și acest lucru nu cred că se va schimba curând. Însă, tot mai des observ că tinerii cu viziuni patriotice preferă să stea pe net, să-și scarpine limba cu alții la o halbă de bere, să vorbească despre românism și cât de mari patrioți sunt ei, cât de porci sunt comuiștii ș.a.m.d. Prea multe vorbe, și prea puține fapte. Bineînțeles o astfel de atitudine, nu pot să nu o remarc. Suporterii FCDC au făcut ceea ce trebuia să facă în această zi. Ei nu au căutat scuze; nu au stat la cald într-un bar așteptând începerea meciului; nu s-au ascuns după vorbele de genul ”fotbalul este în afara politicii...”. Au fost acolo unde trebuiau să fie ... Bravo !

   










Poliția de Bălți s-a descurcat destul de bine, din punct de vedere profesionist. A separat ambele manifestații și a încercat să calmeze spiritele. În spatele poliției puteți admira porcii comuiști din orașul Bălți.

Contramanifestație a porcilor comuiști. 



Numai ZIMBRU!!!