joi, 15 martie 2012

COLUMBIA: Nacional Medellin - Independiente Medellin (11.03.2012)

La acest meci, au fost organizate două coregrafii din partea ambelor galerii. O prezență frumoasă cât a celor de la National atât și oaspeților de la Medellin. Rezultatul final al meciului a fost un simplu 2-1, însă ceea ce privește confruntarea suporterilor este următorul: 315 arestați, 8 ajunși în spital, 1 decedat.
Suporterul ucis este un oarecare Johan Camilo Restrepo, al cărui viață s-a terminat la vârsta de doar 21 de ani. Era un suporter al echipei Atletico Nacional, moartea fiind cauzată de împușcarea în cap dintr-un pistol. Tânărul s-a stins din viață în seara de duminică în Policlinica Municipală a orașului natal. Din ceea ce a comunicat poliția, acest suporter a fost împușcat de alți fani a echipe National, pentru că a încercat să fure o gentuță de la o tânără de 17 ani care era pe stradă cu un grup de fani a lui Atletico. 
Poliția locală a găsit arma din care a fost ucis tânărul într-o ogradă nu departe de locul unde s-a produs incidentul. De asemenea au fost confiscate 450 de cuțite de la tineretul din jurul stadionului. 


P.S. Bine că argentinienii și brazilienii nu sunt vecini cu turcii. S-ar tăia între ei la fiecare meci :)


sursa: ultras-tifo.net
Numai ZIMBRU!!!