duminică, 11 martie 2012

Despre Sackey și jurnaliștii PRO-TV

Una mie îmi place în fotbalul autohton, dar și în presă... este goana după scandal. Ori consumatorul devine un simplu mâncător de rahat și o astfel de știre necesită a fi abordată? Ori jurnaliștii (o parte din ei) stau prost la capitolul profesionalism și se joacă ca micuțul în nisip în pielea goală? Puțin ne interesează personalitatea lui Sackey, dat fiind faptul că acest "jucător" nu merită să joace sub culorile galben-verde. Poziția aceasta a fost adusă la cunoștință AICI.
Ne interesează PROTV-ul, pe care în perioada comuniștilor o consideram izvorul curat al mass-mediei... De la un timp încoace observ că aceștea încearcă de mai multe ori să creeze imaginea neagră (huliganică) a suporterului zimbrist, care nu știe altceva decât să se bată sau să fure. Toate bune, dar măcar să o facă profesionist... Pornim de aici "Ghanezul, imprumutat iarna aceasta de la marea rivala Dacia, a fost huiduit la fiecare atingere a balonului in prima sa partida la Zimbru jucata ieri cu Rapid Ghidighici." Care prima sa partidă la Zimbru? Ori PROTV-ul nu l-a văzut pe Sackey la meciul cu Nistru Otaci din 3 marie, ori eu am avut halucinații? Să accentuăm în special "huiduit la fiecare atingere a balonului"... Stimaților, cât de des a atins acest "jucător" mingea?
Totuși cerișica de pe tort a fost aceasta: " Acum 7 luni Sackey a fost batut si jefuit de fanii galben-verzilor in fata unui magazin din sectorul Botanica. Atunci suporterii i-au smuls tricoul Daciei si l-au trimis pe Sackey acasa in pielea goala." Așa e, domnilor, i-am scos tot cash-ul din portmoneu, i-am luat telefonul mobil și mâncarea din săculeț... și l-am trimis acasă doar în chiloți!

P.S. Dle Stroenco, puțin ne interesează câte goluri va marca acesta!
Numai ZIMBRU!!!