vineri, 16 martie 2012

Dosar penal pentru un suporter vasluian

Un suporter vasluian a fost prins pe stadion deși avea interdicție până la sfârșitul acestui an. Tânărul de 33 ani a vrut să-și urmărească echipa favorită la primul meci de acasă din acest an, direct din tribunele stadionului, însă, a avut ghinion și a fost depistat de jandarmi. Suporterul s-a ales cu dosar penal și riscă să facă pușcărie.
“Fapta unei persoane, căreia i s-a interzis accesul la unele competiții sau jocuri sportive, de a încerca, folosind orice mijloace, să pătrundă ori de a pătrunde în arena sportivă unde se desfășoară o competiție sau un joc sportiv de genul celor pentru care s-a dispus interdicția constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau cu amendă”, a spus Lucian Modoranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui.
Comentariu: Persoanei respective nu i s-a adus sub nici o forma la cunostiinta ca are interdictie pe stadioane. Auzind doar din vorbe ca are asa ceva, a vrut sa se asigure la intrarea in stadion intrebandu-i pe jandarmii care erau la intrare. A primit raspuns ca nu are nici o problema si i s-a permis accesul pe stadion. La pauza a fost luat de politie pe motiv ca are interdictie. Rog fortele de represiune daca tot fac abuzuri sa le faca pana la capat si sa inmaneze interdictiile doar sub semnatura persoanei care a incalcat legea(unui comunist).Sa nu le lase prin scari, sa le dea vecinilor sau sa le arunce.
Numai ZIMBRU!!!