duminică, 25 martie 2012

FC Sf.Gheorghe - FC Zimbru

În sfârșit a sosit cu adevărat primăvară și pe la noi. Soarele luminează. Căldura de afară, îți încălzește sufletul și-ți impune un zâmbet pe față. O zi frumoasă de duminică, cu un pozitiv sufletesc. Ce să faci, dacă nu să mergi la fotbal ?! 
Ne așteptam la o prezență mai mare la acest meci, însă ea fost suplinită din plin de calitatea suportului vocal al galeriei. În anul 2012, încă nu am avut parte de o astfel de atmosferă energizantă și frumoasă în galerie. În jur de 50 de persoane a adunat astăzi sectorul din stadionul de la Buiucani, toate grupurile fiind prezente.
În repriza I au fost mai multe discuții cu reprezentanții poliției (în continuare a.c.a.b.), care posibil din lipsa de experiență se comportau de parcă sunt prima dată la fotbal, încercând să ne impună un anumit fel de comportament ”civilizat” înconjurând tot sectorul în care ne aflam, interzicând să ne sprijinim pe bara din față, interzicând fluturarea steagurilor în afara sectorului ... mă rog, într-un final am ajuns la un monitor comun, și a.c.a.b. conștientizând că nu au avut dreptate, s-au ferit din fața galeriei ocupând poziția din laturi.
Ca suport, cum am mai spus mai sus, am fost la un nivel destul de bun azi. Sigur, cel mai bun în anul 2012. În ceea ce privește disciplina și organizarea în cadrul galeriei, de asemeni aș vrea să remarc o atitudine serioasă și activă (în sfârșit:).
În repriza a II, am organizat un mic ultra-show cu foi de hârtie. De asemenea, nu a putut lipsi și felicitarea noastră către Băieții din Iași, cu ocazia împlinirii a III ani de la formare !
”3 ani de pasiune și onoare,

Sunteți Băieții, ce dau Iașiului culoare!”

În câteva minute după mesajul pentru Iași, a urmat și un mesaj către suporterii olteni.
”Dreptate pentru Știința !”

Am fost bucurați de către băieții din teren, cu 3 goluri frumoase în poarta echipei Sf.Gheorghe, și un joc destul 100% controlat de către FC ZImbru. Pentru a vedea secvențe din meci, puteți accesa site-ul oficial al clubului nostru.
Ne vedem vineri ! (30.03.2012) la Baza Zimbru, unde vom juca din nou împotriva Sf.Gheorghe Suruceni. Unica replică/remarcă poate fi un ”MU*E FMF!” și tuturor celor care organizează meciurile în zile de lucru, la orele 14-00 ...


Numai ZIMBRU!!!