luni, 26 martie 2012

FMF = Mizerie !


Federaţia Moldovenească de Fotbal a aprobat programul celui de-al III-lea tur al Diviziei Naţionale la fotbal, ediţia 2011/2012.Din cele 11 etape rămase de disputat, în perioada 30 martie – 23 mai, 8 se vor disputa în timpul săptămânii, când majoritatea microbiştilor vor fi ocupaţi în propriile servicii şi nu vor putea ajunge la partidele echipelor favorite, astfel:

etapa 23 – vineri, 30 martie
etapa 24 – luni, 2 aprilie
etapa 25 – vineri, 6 aprilie
etapa 28 – vineri, 27 aprilie
etapa 29 – marţi, 1 mai
etapa 31 – joi, 10 mai
etapa 32 – vineri, 18 mai
etapa 33 – miercuri, 23 mai 

În acest fel, meciul care poate fi catalogat cel mai important pentru acest final de campionat, Sheriff-Dacia, de la data de 2 aprilie, se va juca în zi de luni, de la ora 15:00, la Tiraspol, suporterii Daciei fiind în imposibilitatea de a părăsi locurile de muncă pentru a susţine echipa în deplasare.

Nici „Clasicul” Moldovei dintre Zimbru şi Sheriff, de la data de 6 aprilie, nu va fi organizat în weekend, astfel, majoritatea microbiştilor moldoveni vor pierde partida, fiind programată în zi de vineri!

Etapa cu numărul 28, care prevede derby-ul pentru locul 3, între Zimbru şi Iskra Râbniţa, se va juca în zi de vineri, 27 aprilie, după amiază, la Chişinău.

Un alt meci pentru ocuparea locului al treilea, Milsami vs. Zimbru, de la data de 1 mai, se va juca în zi de marţi, când suporterii celor două echipe vor fi incomodaţi de a ajunge la meci, în special cei ai Zimbrului, care trebuie să se deplaseze la Orhei.

Ultima etapă a campionatului va avea loc tot într-o zi de muncă, miercuri, 23 mai, unde Dacia, sau Sheriff poate deveni campioană naţională. Dacia va juca în deplasare cu Suruceni, iar Sheriff în deplasare cu Academia, suporterii ambelor echipe fiind în imposibilitatea de a fi alături de echipa favorită în ziua când aceasta va deveni campioană.

Pe reţelele de socializare, suporterii echipelor Zimbru şi Milsami au adresat mai multe nemulţumiri către FMF cu privire la acest program.

sursa: jurnal.md
Numai ZIMBRU!!!