luni, 26 martie 2012

Ucraina: Cernomoreţ Odesa - Vorskla Poltava (25.03.12)

Odesiţii s-au prezentat foarte bine la meciul cu Vorskla Poltava. Odată cu construirea noului stadion se observă şi creşterea cantitativă a mişcării. Nu trebuie să negăm şi factorul calitativ dat fiind faptul că aceştea au reuşit să organizeze la un nivel înalt marşul dinaintea meciului, dar şi coregrafia dedicată zilei de 26 martie - ziua înfiinţării clubului.
În momentul în care cele două formaţii au intrat pe gazon, fanii înarmaţi cu plăcuţe cartonate, au creat cifra 12, iar concomitent în sectoarele alăturate au fost coborâte două pânze în culorile clubului. Deasupra aceastei performaţe ultraşii au afişat mesajul "Acţionând împreună, devenim mai puternici", ce simbolizează unitatea suporterilor şi a fotbaliştilor.
Cei de la Vorskla au venit cu bennerul "F.C.C.O. - F.C.V. cu două mâini încrucişate" şi mesajul "Poltava + Odessa = Friends forever"... În acest context trebuie de menţionat că în Ucraina există două tabere biligerante în persoana celor de la Cernomoreţ Odesa - Vorskla Poltava - Metalist Kharkiv - Shakhtar Doneţk, pe de o parte, şi Dinamo Kiev - Karpaty Lviv - Dnipro Dnipropetrovsk, pe de alta. Rivalitatea dată este culminată de cea dintre Cernomoreţ şi Dinamo, care se vor întâlni în etapa următoare la Kiev. Sper că va fi un derby de foc, ceea ce poate fi argumentat prin accesarea acestui LINK.VIDEO DE LA MARŞ:  

Vorskla Poltava:


 sursa: http://new.southfront.od.ua/
Numai ZIMBRU!!!