luni, 12 martie 2012

Rapid Bucureşti – Petrolul Ploieşti (11.03.2012)

Derby-ul din Giuleşti a fost aşteptat cu sufletul la gură de ultraseria românească, date fiind ultimele abuzuri ale Federaţiei şi Ligii care s-au năpustit asupra suporterilor români cu folosindu-se de legi, jandarmerie şi firmele de pază şi protecţie.


Petrolul Ploieşti:

Ploieştenii au venit în Giuleşti porniţi să protesteze împotriva lui Sandu, Dragomir, Jandarmeriei şi legilor care fură libertatea suporterilor. Acest lucru a fost marcat de aceştia imediat după ce s-a umplut sectorul rezervat oaspeţilor (adică în minutul 35) prin mesajul “Amânăm rivalitatea să ne cerem libertatea”. Lupii galbeni s-au auzit bine dacă în zona lor şi au avut scurte momente când chiar au dominat fundalul sonor de pe “Valentin Stănescu”.

De remarcat sunt modul în care Jandarmeria a asigurat accesul în stadion, ploieştenii intrând unul câte unu în arena giuleşteană. De asemenea, proasta organizare (sau modul în care “oamenii legii” caută scandal) i-a obligat pe jandarmi să treacă prin mijlocul sectorului rezervat ploieştenilor pentru a ajunge în zona de tampon din care trebuiau să supravegheze galeria oaspete, provocând astfel suporterii Petrolului.
Rapid Bucureşti:

Rapidştii s-au prezentat bine la acest meci, dominând fundalul sonor pe tot parcursul meciului, exceptând câteva răbufniri de orgoliu ale “lupilor”. De asemenea, giuleştenii au pregătit un scurt show pirotehnic şi câteva mesaje, la adresa ploieştenilor şi a lui mitică.


Bonus:
Acesta este un jandarm în civil care a filmat sectorul ploieştenilor pe tot parcursul partidei.

sursa: revistaultra.ro
Numai ZIMBRU!!!