joi, 12 aprilie 2012

Cupa Ucrainei - 1/4 finală (11.04.12)

Miercuri în cadrul sferturilor de finală a Cupei Ucrainei s-au întâlnit Metalurg Zaporojie - Shakhtar Doneţk şi Karpaty Lviv - Cernomoreţ Odesa. Ambele meciuri s-au dovedit a fi destul de interesante, dar cert e că putem evidenţia meciul din Lviv şi în special galeria echipei gazde "Banderstadt".  La marcarea primului gol aceştea au făcut un adevărat spectacol pirotehnic, care poate fi urmărit undeva în America Latină şi nu în Europa de Est. Se credea că aceasta a fost surpriza pregătită de lvoveni, dar n-a fost să fie... În repriza secunda au afişat o pânză pe care era prezentată echipa anului 1969 (cea care a câştigat Cupa Uniunii Sovietice) şi textul "Voi sunteţi gata să faceţi istorie?" Totodată prin părţi au ridicat două bannere cu mesajul "Cupa Lvovului!" şi din nou au aprins o groază de torţe.
Rivalii din Odesa au fost prezenţi la meci, dar au fost prea palizi în comparaţii cu gazdele. Aşa că vom posta doar câteva poze:


La meciul din Zaporojie fanii echipei gazde au preluat şi ei elementele Americii Latine, fiind întinse mai multe pânze în culorile clubului. Simplu, dar cu bun gust! Din suporterii Shakhtar au fost prezenţi doar cei din fan-clubul oficial. Ultraşii au boicotat şi acest meci, ca urmare a unor conflicte cu conducerea clubului, dar şi din cauza represiunilor miliţiei ucrainene.
fan-clubul Shakhtar


Numai ZIMBRU!!!