luni, 23 aprilie 2012

Despre părinţii fenomenului ULTRAS

Cândva italienii erau cei care generau moda în fenomenul ULTRAS din Europa. Toţi se străduiau să fie ca ei, îi plagiau, îi admirau. Dar în ultimii ani ultraşii europeni s-au reorientat spre alte ţări. Italia la momentul actual nu mai este în TOP. Dar totuşi, chiar dacă pentru mulţi nu mai sunt un exemplu de urmat, italienii de multe ori fac nişte lucruri la care alţi ultraşi doar visează demonstrând astfel că fenomenul în penisnula Apennină încă este viu!

Oare cineva din Europa va repeta aşa ceva? Fenomenul modern doar este rapid, totul se mişcă în regim online, ştiri, idei, realizări, cu viteza internetului se dispersează prin lume şi iată că deja toată Europa  se mişcă "sub indigo", iar ideile originale se întâlnesc din ce în ce mai rar. Tot ce apare nou undeva reprezintă ceva vechi, care încă n-a fost dat uitării, din alt colţ al continentului.

Pun pariu (n.n. - autorul!) că polonezii, veşnic nemulţumiţi, în viitorul apropiat nu doar vor ieşi pe teren să înjure jucătorii, dar vor realiza o acţiune exact ca ultraşii din Genova. Şi mai spuneţi după asta că italienii nu mai sunt generatorii modei în fenomenul ULTRAS (nu hooligan) din Europa!Sursa: http://lads-from-riga.livejournal.com/
Numai ZIMBRU!!!