duminică, 8 aprilie 2012

Dinamo Bucureşti – Petrolul Ploieşti (07.04.2012)


Etapa a XXV-a a programat pentru sâmbătă derby-ul Dinamo-Petrolul. Am ajuns în minutul 5 al meciului şi de cum am intrat în stadion mi-am lipit ochiul de vizorul camerei şi am început să trag cadre cu frumoasa sciarpata (coregrafia cu toate fularele ridicate) realizată de “lupii galbeni”. Sectorul lor era plin şi se auzeau foarte bine. De altfel, ploieştenii au cântat pe toată durata partidei, dominând categoric fundalul sonor de pe “Ştefan cel Mare”.

După primul gol s-a declanşat nebunia în sectorul oaspeţilor, care parcă aveau păstrate rezerve de energie special pentru un astfel de moment. Stewarzii s-au alarmat şi au fugit din spatele porţii din dreptul Peluzei “Cătălin Hâldan” spre sectorul rezervat oaspeţilor, probabil pentru a primi şi ei din voia bună pe care o emanau petroliştii. Veselia ploieştenilor a fost molipsitoare, dat fiind faptul că după meci, toţi fotoreporterii de pe gazon fluierau şi cântau melodiile “lupilor”. Până la final, Petrolul a mai înscris de două ori, astfel că sfârşitul meciului i-a prins pe oaspeţi sărbătorind şi cântând ca-n primul minut (fără exagerare).

Dinamoviştii s-au prezentat foarte slab, singurele momente în care au reuşit să se facă auziţi fiind cele în care ploieştenii nu cântau. Mai mult, după al doilea gol înscris de Petrolul, puţinii oameni din PCH au început să părăsească peluza.

Aveţi în continuare fotografii şi un montaj video cu prestaţia ploieştenilor.sursa: revistaultra.ro
Numai ZIMBRU!!!