vineri, 4 mai 2012

Se apropie 9 mai

Iată că, se apropie ziua de 9 mai. Ziua în care în anul 1945, în Berlin, a fost semnat actul de capitulare necondiționată a Germaniei naziste – respectiv, sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Bineînțeles, crește și nivelul de propagandă ”patriotică” din partea slugilor Kremlinului reprezentanților diferitor formațiuni politice - în special în țările vecine cu Rusia, sau care sunt considerate de către demnitarii moscoviți ”sfera rusească de interese”.
Și, dat fiind faptul că prostia nu are limită și din păcate nici nu doare, unii cretini ce doresc să-și manifeste eternul ”respect față de buneii săi eliberatori”, au creat o felicitare de 9 mai în Rusia.


S-ar părea - nimic deosebit. Ostaș. Armă. Panglica Sf. Gheorghe. Un standard promovat de ani buni peste tot. Însă, există o mică remarcă. Mai jos puteți admira poza, în formatul ei original.
În poză de fapt este reprezentat un infanterist american, ce ține-n mână un carabina M1, iar acțiunea are loc pe insula Guam din Oceanul Pacific, în luptele contra japonezilor.

P.S.
Nu am de gând să-mi stric dispoziția din cauza neo-comuiștilor și altor mizerii ce vor face propagandă de 9 mai cu ”sărbătorile” lor de 2 bani ... Personal, voi privi știrile ce vor veni din Lvov ... în anul 2011, vă mai amintiți cum a fost ?! 
Numai ZIMBRU!!!