miercuri, 20 iunie 2012

Fan-cardul 2012/2013Fan-clubul Oficial a Suporterilor FC Zimbru Chișinău anunţă lansarea programului de fan-carduri pentru suporterii fideli ale echipei. Cardul suporterului este rezultatul parteneriatului dintre grupurile organizate de suporteri zimbriști și conducerea clubului, care oferă posibilitatea tuturor doritorilor să devină parte component din Clubul oficial al suporterilor FC Zimbru.
Deținătorul fan-cardului obține:
- Dreptul de intrare liberă la meciurile jucate pe teren propriu de către FC Zimbru, din cadrul campionatului și cupei Republicii Moldova. Astfel, fan-cardul va include și abonamentul pe sezonul 2012-2013.
- La intrarea centrală a stadionului Zimbru, vor fi amplasate două turnichete care vor permite accesul mai rapid și mai comfortabil pe teritoriul complexului, pentru membrii Clubului Oficial a Superterilor Zimbriști. Astfel, evitând cozile de la intrare și de la casele stadionului.
- Dreptul de intrare liberă la meciurile jucate pe teren propriu de către Zimbru-2, din cadrul campionatului Republicii Moldova. Pentru accesul la aceste meciuri va fi nevoie doar de prezentarea fan-cardului la intrarea pe stadion.
- 25% reducere la deplasările în cadrul Clubului Oficial a Suporterilor Zimbriști (reducerea este valabilă doar pentru cheltuielile de transport)
- 5-10% reducere la produsele oficiale ale FC Zimbru. Reducerile variază în dependență de produs.
- 30% reducere la fitness-centrul FC Zimbru. Această reducere este aplicabilă în momentul procurării abonamentului la fitness-centru, sau achitării vizite unice.
- 30% reducere la corturile de tennis din cadrul complexului Zimbru. Această reducere este aplicabilă în momentul procurării abonamentului la fitness-centru, sau achitării vizite unice.

Informații utile:
- Fan-cardul este valabil pe parcursul sezonului 2012-2013.
- Pentru a beneficia de reducerile de mai sus, proprietarul fan-cardului va fi nevoit să prezinte înafară de cardul în sine, de asemeni și buletinul personal.
- Fan-cardul poate fi procurat pe parcursul întregului sezon, însă în orice caz el va fi valabil până la ultimul meci a campionatului sau cupei Republicii Moldova, după care proprietarul acestuia va fi nevoit să-l reîncarce.
- Prețul fan-cardului constituie

PREȚUL = 100 lei.
Fan-cardul, îl puteți procura în timpul meciurilor FC Zimbru Chișinău, de la reprezentanții
Sectorului nr. 16 (Oastea Fiară) 
Sectorului nr. 8 (Ultra Boys)

Fii mai aproape de echipa ta !
Numai ZIMBRU!!!