luni, 13 august 2012

Așteptăm în continuare o reacție ...


Iată că a trecut o săptămână de când un alt steag de gard a grupului Noua Legiune (FC dRacia) a ajuns pe mâna zimbriştilor. De data aceasta a ajuns pe mâna grupării Drunk Hools. Toată lumea e la curent, cu ceea ce s-a întâmplat duminica trecută după meciului FC dRacia - FC olimpia.
Ne-am amuzat cu toții pe seama sărmanilor suporteri draci, care ba fără luptă cedează steagul de gard a grupului de bază, ba invită niște sportivi să agreseze fete şi minori zimbrişti într-un local (după care în 15 minute dispar, şi nu-i mai poți găsi prin zonă), ba pierd în faţa stadionului un alt steag de gard "Ultras" Măgdăceşti (după care nici măcar nu sunt capabili să adune 10 oameni pentru a ieși la un fair fight propus de oponenţi, ba povestesc la toată lumea despre "înfrățirea" lor cu ultraşii de la Galați şi Ploiești ca în cele din urmă să aflăm de la oţelari că nici nu au auzit de copii ăştia proşti etc. etc. etc.

De data aceasta, istorioara este una şi mai amuzantă. Vă dau cu copy-paste, de la o persoană care este la curent cu toate cele întâmplate:
După meciul de duminica trecută (05/08/12), unul din suporterii FC dRacia, rus de etnie, care nu face parte din grupul Noua Legiune, a luat steagul de gard şi toba (a venit cu inițiativa) chipurile pentru a le duce în depozitul special oferit acestora din partea cluburilor FC Zimbru şi Fc dRacia în cadrul stadionului, pentru a-şi păstra steagurile şi tot ce e nevoie. A plecat înaintea tuturor. Când au ajuns ceilalți la ușa depozitului, au găsit doar toba părăsită, şi bineînțeles nici urmă de rus şi steag al grupului :) Porcul respectiv a fugit de la faţa locului cu steagul grupului, pentru a-l ceda rușilor de la Drunk Hools (Zimbru) cu care se cunoștea de mult timp pe motive politice.

Întrebarea este următoarea: CÂND VA FI (dacă va fi) OARE O REACȚIE OFICIALĂ DIN PARTEA VOASTRĂ, aşa numiții suporteri/ultraşi ai FC dRacia) ?!

P.S. Aşa arăta gardul suporterilor FC dRacia din Speia. Oare ce vor mai pune de acum încolo pe gard ? :)


Update (20/08/2012)
Iată că, a venit şi reacţia ...  
Numai ZIMBRU!!!