marți, 2 octombrie 2012

Scrisoare deschisă către domnul Ion Caras


Stimate domnule Ion Caras,

În primul rând primiți sincerele noastre mulțumiri pentru întreaga Dumneavoastră activitate în cadrul clubului FC “Zimbru” atât în calitate de jucător, cât şi în calitate de antrenor. Pe parcursul întregii activități profesionale jucătorul și antrenorul Ion Caras s-a dovedit a fi un luptător şi un om de cuvânt, un EXEMPLU pentru jucătorii și suporterii zimbrişti de astăzi.

Astfel, Noi, grupul organizat de suporterii ”Oastea Fiară”, sperăm să vă țineți de cuvânt și să onorați promisiunile Dumneavoastră rostite în public cu referință la convocarea jucătorilor zimbriști doar după plecarea domnului Adlan Shishkhanov din fruntea clubului FC Zimbru Chișinău.

Toți suporterii clubului galben-verde așteptă cu nerăbdare să anunțați cât mai curând schimbări în lotul naționalei pentru meciul cu Ucraina și San Marino din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial. Suporterii zimbrişti ce vin meci de meci să susțină echipa națională, speră să-i vadă și pe N. Calancea, G. Anton, A. Cucu, S. Patic, A.Antoniuc și R. Catan în meciul ce va avea loc pe data de 12 octombrie 2012 pe stadionul Zimbru. Suntem siguri că actualii jucători-lideri ai echipei noastre îşi vor da sufletul în teren pentru a apăra culorile Ţării.

Cu deosebită considerație și în speranță că vom fi auziți,
Grupul organizat de suporteri ”Oastea Fiară”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

3 septembrie 2012
Ion Caras, antrenorul echipei naționale de fotbal al Republicii Moldova:
"Când am primit răspunsul cluburilor respective am fost disperat. Aveam în lot 12 fotbaliști. A fost o lecție de viață pentru mine și de acum încolo nu voi mai convoca jucători de la Dacia și Zimbru atât timp cât acești oameni vor fi la conducerea acestor formații. Eu le știu planurile lor: nu mai bine nu vor echipei naționale. A fost un refuz mișelesc și neomenesc."
Atât timp cât voi fi la cârma naționalei și atât timp cât conducerea acestor cluburi va rămâne aceeași, eu nu voi include în listă jucători de la Dacia și Zimbru.”

1 octombrie 2012
Lotul selecționatei Republicii Moldova pentru meciurile cu Ucraina şi San Marino. Anunțat de către Ion Caras.


 1 octombrie 2012
Adlan Shishkhanov, ex-co-proprietar al clubului FC Zimbru Chișinău
”Am luat decizia să mă retrag. Am spus nu o singură dată că fotbalul moldovenesc are nevoie de o schimbare, una valorică, la nivel de conducere. Din păcate, la moment, situaţia este exasperantă! Mă retrag din funcţia de co-proprietar al clubului Zimbru dezamăgit de situaţia în care se află fotbalul din Republica Moldova!”

Numai ZIMBRU!!!