luni, 22 octombrie 2012

Zimbru Chişinău - dacia Speia, 21.10.2012

În sfârşit a venit timpul când meciul dintre Zimbru Chişinău şi dacia Speia a ajuns să semene a derby. Măcar acum am avut parte şi noi de fotbal, ceea ce i-a dat culoare şi Sectorului 16: japoneze, steaguri, mesaje, fumigene, câteva torţe şi petarde.
Dat fiind faptul că la meciul Naţionalei împotriva Ucrainei a fost interzis să afişăm pânzele cu denumirea oraşelor (Cetatea Hotin, Cetatea Albă, Cetatea Chilia, Cetatea Tighina) şi mesajului "Moldova nu este a mea, nici a voastră, ci a urmașilor urmașilor noștri",am hotărât să o facem la meciul Zimbrului. Totodată, nu am uitat să adăugăm şi cuvântul "EXTREMISM", cu care a fost catalogată această coregrafie de către oficialii Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi colaboratorii Ministerului Afacerilor Interne.


Un alt mesaj care a fost afişat în timpul meciului a fost dedicat "fotbalului modern", care distruge pasiunea suporterilor. Acesta a sunat în felul următor:
"Rivalitatea dintre cluburi a dispărut,
Federaţiile de fotbal s-au corupt,
Pariori sunt printre oficiali şi jucători,
Doar noi,ULTRAŞI, luptăm pentru culori!
"
De asemenea nu puteam trece cu vederea nici "rivalii"(dacă mai pot fi numiţi astfel), care în afară de un steag şi două japoneze n-au avut nimic.


Binişor au arătat şi băieţii din Sectorul 8, care au făcut o coregrafie în stil "MEME".Mai jos puteţi vedea şi alte fotografii:

Numai ZIMBRU!!!