luni, 22 aprilie 2013

ROMÂNIA: Timişul Urseni - SS Politehnica Timișoara: faza zilei

Uneori se pare că este mult mai multă veselie în meciurile de pe toloacă, decît în Divizia Națională la noi. Mă gîndesc, oare cum o fi fost meciul jucat azi la Selemet - acolo și-au egalat scorul FC Sparta și Prut (2-2). Parcă tot același scor l-am văzut pe panoul din str. Butucului, 1, dar... mare păcat de meci. 

Ca să fie clar, FC Sparta și Prut sînt echipe din Divizia B, seria Sud. FC Congaz și FC Cimişlia tot trebuiau  să-și compare abilitățile fotbalistice la această etapă, însă din nu știu care motive, nu a avut loc meciul (sper să se intereseze presa, și să ne comunice și nouă). Printre altele, ne bucurăm de victoria echipei FC Cahul-2005, care a învins astăzi FC Slobozia Mare cu 0-1 în deplasare. 

În timp ce Diviziile A și B nu prea au atenție din partea fanilor, în Divizia Națională este previzibilitatea regina-regentă și dezamăgirea prințesă-infantă.

Probabil, dragostea de a susține jucătorii de fotbal mi se trag de pe vremea cînd nu mă primeau băieții să joc și eu, și doar chiotele de pe gard îmi era unica bucurie. Oare jucătorii noștri au uitat cum e să joci fotbal de dragul fotbalului?! 

Dar, ca să vezi, mai există undeva distracție pe stadion. Poate nu chiar meci, poate nu chiar adecvat (ținînd cont de scorul deosebit). Dar cel puțin, e vesel :)

 


Zimbrista
Numai ZIMBRU!!!