sâmbătă, 8 iunie 2013

Moldova - Polonia, 07.06.2013

Meciul din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2014 dintre Moldova şi Polonia a fost aşteptat cu multă nerăbdare. În special au fost aşteptaţi suporterii polonezi, care sunt cunoscuţi ca unii din cei mai buni pe plan ultra' şi hooligans din lume.

Polonezii au venit într-un număr destul de mare, reprezentând echipe atât din prima ligă, cât şi cele inferioare. Cu toate că vizual au arătat superb, aceştea au lăsat şi un gust amar. Din punct de vedere sonor au fost foarte slabi şi nu au putut fi comparaţi cu englezii, care la Chişinău au făcut atmosferă de zile mari.
Să nu uităm că polonezii sunt apreciaţi datorită spectacolelor pirotehnice, care a şi fost demonstrat la intonarea imnului. Zeci de torţe au fost aprinse, printre care în jur de 5 au fost aruncate în teren.
Trebuie de menţionat că alături de polonezi au fost prezenţi şi câţiva bozgori, care au afişat un banner cu mesajul "Polonezii şi ungurii - fraţi la bine şi la rău."
De partea cealaltă suporterii moldoveni au pregătit o coregrafie. Au întins o pânză cu stema Moldovei şi au aprins mai multe stroboscoape şi fumigene. Din păcate sonor la fel n-au fost la un nivel înalt, prezentându-se mai slab decât în meciul cu Anglia sau Ucraina.
Numai ZIMBRU!!!