duminică, 23 februarie 2014

FAN-CARD 2013/2014

Grupul organizat de suporteri ”OASTEA FIARĂ” anunță lansarea programului de fan-carduri 2013/2014 pentru suporterii fideli a echipei FC Zimbru Chișinău. Cardul suporterului este rezultatul parteneriatului dintre grupurile organizate de suporteri zimbriști și conducerea clubului, care oferă posibilitatea tuturor suporterilor galben-verzilor să fie mai aproape de club.

Deținătorul fan-cardului obține:
- Dreptul de intrare liberă la meciurile jucate pe teren propriu a formației FC Zimbru Chișinău, din cadrul campionatului, cupei Republicii Moldova și meciurilor amicalelor. Astfel, fan-cardul va include și abonamentul pentru sezonul 2013/2014.
- La intrarea centrală a stadionului Zimbru, va fi amplasat un turnichet separat care vor permite accesul mai rapid și mai confortabil pe teritoriul complexului pentru toți deținătorii fan-cardului. Astfel, suporterii activi vor putea evita cozile de la intrare și de la casele de bilete ale stadionului.
- Dreptul de intrare liberă la meciurile jucate pe teren propriu de către echipa Zimbru-2, din cadrul campionatului Republicii Moldova. Pentru accesul la aceste meciuri va fi nevoie doar de prezentarea fan-cardului la intrarea pe stadion.
- Prioritate în rezervarea locurilor în transportul organizat de către grupul organizat de suporteri ”Oastea Fiară”, pentru deplasările din cadrul campionatului și cupei. De asemenea, prioritate în procurarea biletelor prin intermediul grupului la meciurile echipei naționale a Republicii Moldova jucate pe teren propriu.
- 5-10% reducere la produsele oficiale ale FC Zimbru. Reducerile variază în dependență de produs.
- 25% reducere la fitness-centrul FC Zimbru. Această reducere este aplicabilă în momentul procurării abonamentului la fitness-centru, sau achitării vizite unice.

Informații utile:
- Fan-cardul este valabil pe parcursul sezonului 2013/2014.
- Pentru a beneficia de reducerile de mai sus, proprietarul fan-cardului va fi nevoit să prezinte înafară de cardul în sine, de asemeni și buletinul personal.
- Fan-cardul poate fi procurat pe parcursul întregului sezon, însă în orice caz el va fi valabil până la ultimul meci a campionatului sau cupei Republicii Moldova, după care proprietarul acestuia va fi nevoit să-l reîncarce.
- Prețul fan-cardului pentru a doua jumate de sezon în Sectorul 16 constituie 50 MDL

Pentru mai multe detalii în legătură cu procurarea fan-cardului pentru sezonul 2013/2014 vă rugăm să contactați reprezentanții grupului de suporteri ”OASTEA FIARĂ”:
Oastea Fiară (pe Facebook)
e-mail: ultras.zimbru@gmail.com

FII ALĂTURI DE CEA MAI IUBITĂ ECHIPĂ, A CELUI MAI IUBIT ORAȘ !
NUMAI ZIMBRU !

Numai ZIMBRU!!!