marți, 23 iulie 2013

Luptă, Tito!

FC Barcelona a confirmat noutatea apăsătoare, că managerul clubului, Tito Vilanova, trebuie să ia o pauză pentru a lupta cu o maladie incurabilă - cancerul. După o cură de tratament, se credea că boala a cedat, însă acum s-a confirmat recidiva. Este o noutate rea pentru întreaga comunitate microbistă, şi toţi îi suntem alături lui Tito. Luptă, Tito!Potrivit site-ului de ştiri Guardian.co.uk, Gerardo "Tata" Martino este succesorul lui Tito la FC Barcelona. Acesta va semna contractul pentru o perioadă de 3 ani la Camp Nou. Barcelona l-a abordat pe Martino chiar înainte de weekend-ul precedent, imediat ce au aflat că Vilanova pleacă, iar acordul a fost obţinut luni dimineaţă, în timpul unei conferinţe video. 

Independent.co.uk a făcut mare accent pe declaraţiile lui Messi cu privire la Martino. Acesta a spus că are un respect deosebit pentru Martino, atît din partea sa, cît şi echipa întreagă. 

Mai multe site-uri de ştiri au vehiculat diverse bîrfe cu privire la acest schimb de manageri, şi într-un final avem confirmarea lui "Tata". Zimbrista
Numai ZIMBRU!!!