sâmbătă, 19 iulie 2014

Deplasare în Sofia. CSKA Sofia -ZIMBRU Chişinău, 17.07.2014

 
 Pentru deplasarea din Sofia am început să ne pregătim imediat după tragerile la sorţi, nu luam în calcul ca echipa noastră să se împiedice de FC Shkendija . Dar ca de obicei, timp a fost puţin, iar câţiva dintre noi au obţinut paşapoartele exact cu o zi înaintea deplasării.
Băieţii din sectorul 28 au plecat spre Sofia de marţi, având un traseu mai deosebit. Noi ne-am pornit din Chişinău miercuri, la ora 20:00. Deoarece la această deplasare ne-au fost alături şi fraţii ieşeni, traseu l-am făcut astfel încât să trecem prin Iaşi. Am ajuns la Iaşi în jur de ora 12 noptea făcând un mic popas la stadion pentru cântece, salutări şi fumigene.

  Drumul până la Sofia a fost extrem de obositor şi anevoios, dar oboseala a fost “anesteziată” cu licori din duty-free şi buna noastră dispoziţie. Vama am trecut-o pe la Giurgiu, destul de uşor, fiind surprinşi de existenţa unui singur punct vamal care este comun (bulgar-român). La Sofia am ajuns pe la ora 16:00. După ce am făcut un mic tur prin oraş, ne-am oprit la o terasă unde i-am aşteptat pe băieţii din Sectorul 28. Spre stadion am mers împreună, fiind escortaţi de câţiva poliţişti. Pe parcursul meciului am susţinut echipa vocal, dar din păcate fără nicio şansă să fim auziţi, poate în scurtele pauze care le luau cei din peluza gazdă. În afară de o susţinere vocală foarte bună şi o bătaie în propria OFANZIVA nu ne-au surprins cu nimic. După meci am plecat cu toţii în centrul oraşului. Am stat toţi la o bere până la două noaptea, după care ne-am pornit spre Chişinău. Cam asta a fost deplarea în Sofia.

Startul deplasării, stadionul Zimbru

                       


Video de la meci.


CSKA Sofia.

 Bonus ))
Numai ZIMBRU!!!