vineri, 25 iulie 2014

Zimbru Chişinău - CSKA Sofia, 24.07.2014, Europa League

Bulgarii au venit în Chișinău în număr de circa 90 de persoane. Au impresionat vizual, mai puţin sonor (așa cum o fac de obicei acasă). Torţele aprinse de suporterii bulgari au dat culoare sectorului unde au stat, astfel punându-i într-o situaţie delicată pe poliţişti, care nu ştiau cum să reacţioneze.

Presa bulgară scrie despre un incident după meci. De fapt, incidentul a avut loc înaintea meciului. Ultra Boys împreună cu Bad Boys (31 de persoane) au atacat troleul cu suporterii bulgari de la CSKA Sofia (circa 60), care se îndreptau spre stadion. Ei au hotărât să rămână înăuntru, decât să iasă față-n față cu oponenții. Ulterior s-au răzgândit şi au ieșit la următoarea stație, aruncând în zimbrişti cu pietre şi sticle (au fost observaţi şi indivizi cu cuţite). A fost rănit grav un bulgar. Poliţia a intervenit în forţă. 
În repriza secundă un ultras de la Cernomoreţ Odesa, care a venit alături de prietenii din Ultra Boys, a pătruns în teren cu steagul Ucrainei.Ca urmare ultraşii din Sectorul 16 au început a cânta hitul ucrainean "Putin H#ilo!"Spectacolul pirotehnic al bulgarilor:
Sectorul 28:


Sectorul 16:
Numai ZIMBRU!!!