sâmbătă, 2 august 2014

FAN-CARD 2014/2015

   Grupul organizat de suporteri ”OASTEA FIARĂ” anunță lansarea programului de fan-carduri 2014/2015 pentru suporterii fideli a echipei FC Zimbru Chișinău. Cardul suporterului este rezultatul parteneriatului dintre grupurile organizate de suporteri zimbriști și conducerea clubului, care oferă posibilitatea tuturor suporterilor galben-verzilor să fie mai aproape de club.
Preţul uni fan-card este de 100 LEI !!!

Deținătorul fan-cardului obține:
- Dreptul de intrare liberă la meciurile jucate pe teren propriu a formației FC Zimbru Chișinău, din cadrul campionatului, cupei Republicii Moldova, meciurilor amicalelor cât şi meciurilor din Cupele Europene. Astfel, fan-cardul va include și abonamentul pentru sezonul 2014/2015.
- La intrarea centrală a stadionului Zimbru, va fi amplasat un turnichet separat care vor permite accesul mai rapid și mai confortabil pe teritoriul complexului pentru toți deținătorii fan-cardului. Astfel, suporterii activi vor putea evita cozile de la intrare și de la casele de bilete ale stadionului.
- Dreptul de intrare liberă la meciurile jucate pe teren propriu de către echipa Zimbru-2, din cadrul campionatului Republicii Moldova. Pentru accesul la aceste meciuri va fi nevoie doar de prezentarea fan-cardului la intrarea pe stadion.
- Prioritate în rezervarea locurilor în transportul organizat de către grupul organizat de suporteri ”Oastea Fiară”, pentru deplasările din cadrul campionatului și cupei. De asemenea, prioritate în procurarea biletelor prin intermediul grupului la meciurile echipei naționale a Republicii Moldova jucate pe teren propriu.

Pentru mai multe detalii în legătură cu procurarea fan-cardului pentru sezonul 2014/2015 vă rugăm să contactați reprezentanții grupului de suporteri ”OASTEA FIARĂ”:
Oastea Fiară (pe Facebook)
e-mail: ultras.zimbru@gmail.com 

FII ALĂTURI DE CEA MAI IUBITĂ ECHIPĂ, A CELUI MAI IUBIT ORAȘ !
NUMAI ZIMBRU !
Numai ZIMBRU!!!