vineri, 17 iulie 2015

Oastea Fiara la meciul Dacia Speia (Basarabia) 1-2 Zilina (Slovacia)

In decursul zilei mai multi tineri din Oastea Fiara au cercetat centrul orașului Chisinau in căutarea locului unde s-ar putea aduna slovacii in cazul in care au decis sa faca aceasta deplasare. Din păcate, se pare ca acest meci nu a stârnit nici un fel de interes celor de la Zilina - o fi din cauza oponenților din Speia, sau in general Basarabia, dar, nici un suporter nu a facut aceasta deplasare.
La meci in schimb ne-a reușit sa afișăm un mesaj atat împotriva dracilor din Speia cat si împotriva celor de la Zilina. Ca sa fim înțeleși corect, nu avem nici o problema cu slovacii, doar ca avem mai multe cunoștințe in tabăra rivalilor de la Zilina - Dukla Banska Bystrica, cu care menținem legatura, si am zis sa-i bucurăm si pe ei putin. Legăturile fiind stabilite la turneele din Lviv.
 Dupa mai multe scandari anti-zilina si anti-dacia, pe la finele primei reprize, grupul de zimbristi a parasit incinta stadionului, deoarece meciul in sine nu reprezenta nici un fel de ineres. Politia s-a sesizat in ultimele minute ale primei reprize, cand deja Oastea Fiara se retragea de pe stadion :) 
"Dacia - Zilina Pussy Match"


Numai ZIMBRU!!!